Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitufos Jugones (120813) - Trocola FC (490260) » 675976695: T66/J2/VII

Liga 675976695 Información oficial sobre el partido 675976695 en Hattrick

15.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VII.400 (38436)

Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 2 - 1 Deportivo Hércules Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hércules' en el partido
Alejandro Piñal (7') 1 - 0
1 - 1 Aleksa Karanović (52')
Achille Bazzanti (72') 2 - 1
Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 2 - 1 Deportivo Hércules Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hércules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pitufos Jugones Alineación oficial del equipo 'Pitufos Jugones' en el partido 5 - 0 Deportivo Hércules Alineación oficial del equipo 'Deportivo Hércules' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufos Jugones

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Pitufos s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Piñal per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Pitufos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 72 Achille Bazzanti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Janko Ozaeta al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Werner Kastrup va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Achille Bazzanti va rematar alt.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Henrique Careto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Werner Kastrup gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Janko Ozaeta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaume Planell va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Piñal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henrique Careto.

Deportivo Hércules

Goles Goles

  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 52 minuts quan Alessandro Mammana va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Aleksa Karanović, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Albert Mañes quasi aconsegueix empatar per Deportivo al minut 15, però Sergio Córdoba va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aleksa Karanović, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.