Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarantula CF (1368663) - FC Knela (313103) » 675975270: T66/J9/VII

Liga 675975270 Información oficial sobre el partido 675975270 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.374 (38410)

Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 3 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
Michaël Parmentier (47') 1 - 0
Ramón Canredondo (55') 2 - 0
Jan-Christian Bruhn (61') 3 - 0
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 3 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 3 - 0 FC Knela Alineación oficial del equipo 'FC Knela' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarantula CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sergio Yanguas Benito sempre és una garantia. Al minut 47, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Michaël Parmentier marcar el 1 - 0 per al Tarantula.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramón Canredondo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jan-Christian Bruhn es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michaël Parmentier va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michaël Parmentier va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Giuseppe Lo Sapio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Sean Smelie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tarantula se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Tarantula va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Romito va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giuseppe Lo Sapio.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Antonio Romito de Tarantula va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kálmán Bots de Tarantula va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Knela

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Knela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcos Turuelo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Knela va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marcos Turuelo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Knela estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ramón Vayas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Knela van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Ramón Vayas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chinés Trespuentes.