Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud 25 (436275) - Club Fútbol Gavá (801396) » 675971563: T66/J6/VII

Liga 675971563 Información oficial sobre el partido 675971563 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.308 (38344)

Real MR F.C Alineación oficial del equipo 'Real MR F.C' en el partido 6 - 0 Knicks Football Alineación oficial del equipo 'Knicks Football' en el partido
José Olmo Villa (9') 1 - 0
Javier Ángel González (15') 2 - 0
Jesús Gutiérrez (16') 3 - 0
José Olmo Villa (26') 4 - 0
José Olmo Villa (35') 5 - 0
Sergio Ortiz Moreno (84') 6 - 0
Real MR F.C Alineación oficial del equipo 'Real MR F.C' en el partido 6 - 0 Knicks Football Alineación oficial del equipo 'Knicks Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real MR F.C Alineación oficial del equipo 'Real MR F.C' en el partido 3 - 1 Knicks Football Alineación oficial del equipo 'Knicks Football' en el partido
Tiene bastante suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real MR F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en José Olmo Villa va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Javier Ángel González va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 16 (Gol de penalti): Real va obtenir un penal al minut 16, que va llançar a la perfecció Jesús Gutiérrez. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En José Olmo Villa conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-0
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Olmo Villa va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Sergio Ortiz Moreno va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julio Desguanechs va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Gutiérrez de Real va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En José Olmo Villa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tadeyo Ramiro Muñoz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Rubianes estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Knicks Football

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillermo Siñeriz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Football van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Fernando Peña des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Cortés de Football es va guanyar la targeta groga merescudament.