Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

suellacabras (1437429) - C.F Rayo Escalonilla (1416042) » 675970755: T66/J1/VII

Liga 675970755 Información oficial sobre el partido 675970755 en Hattrick

08.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VII.294 (38330)

suellacabras Alineación oficial del equipo 'suellacabras' en el partido 0 - 0 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
suellacabras Alineación oficial del equipo 'suellacabras' en el partido 3 - 0 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

suellacabras

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): suellacabras va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Osvaldo Ensuyo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Manuel Ganuza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de suellacabras.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): suellacabras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Eduardo Galán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eric John.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Eduardo Galán va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Eric John va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): suellacabras va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Manuel Ruiz de Zarzosa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivan Fornells va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Eduardo Galán de suellacabras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Ricardo Villarín de suellacabras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.F Rayo Escalonilla

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ricardo Villarín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Escalonilla al minut 13.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Escalonilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Majnu Mellibosky va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Odoacre De Chirico de Escalonilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.