Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barreiros Diesel S.A. (308528) - Max Mix 2021 (1600937) » 675969788: T66/J11/VII

Liga 675969788 Información oficial sobre el partido 675969788 en Hattrick

17.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VII.276 (38312)

Nottingan miedo Alineación oficial del equipo 'Nottingan miedo' en el partido 1 - 3 Mas Sec Power Alineación oficial del equipo 'Mas Sec Power' en el partido
0 - 1 Amancio Domine (9')
Juan Antonio Baillo (18') 1 - 1
1 - 2 Ivan Fortea (19')
1 - 3 Isaac Estella (55')
Nottingan miedo Alineación oficial del equipo 'Nottingan miedo' en el partido 1 - 3 Mas Sec Power Alineación oficial del equipo 'Mas Sec Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nottingan miedo Alineación oficial del equipo 'Nottingan miedo' en el partido 3 - 1 Mas Sec Power Alineación oficial del equipo 'Mas Sec Power' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottingan miedo

Goles Goles

  • 110 Minuto 18 (Gol de falta): Una falta al minut 18 va proporcionar un lliure directe al Nottingan. Juan Antonio Baillo va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Sánchez Moreno va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Ricardo Chías va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mounsef Ikrami va enviar un xut des de 40 metres al minut 53, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Nottingan va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alejandro Ceret va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ricardo Chías va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Pablo Silla era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Nottingan va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 89, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josele Collel de Nottingan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Sánchez Moreno de Nottingan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mas Sec Power

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nottingan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Amancio Domine la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Power es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 9.
  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): En Ivan Fortea va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 19. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Power va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Isaac Estella, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Amancio Domine va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Genís Pérez de Tejada va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Cerrada, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.