Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Esportiu La Torre (308435) - Miguelturreño C.F. (1580909) » 675968256: T66/J6/VII

Liga 675968256 Información oficial sobre el partido 675968256 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.249 (38285)

Hungerville FC Alineación oficial del equipo 'Hungerville FC' en el partido 0 - 5 Metta World Peace Team Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace Team' en el partido
0 - 1 Lukas Rüf (43')
0 - 2 Ludwig Tünnef (43')
0 - 3 Miguel de Ávila (54')
0 - 4 Miguel de Ávila (61')
0 - 5 Miguel de Ávila (65')
Hungerville FC Alineación oficial del equipo 'Hungerville FC' en el partido 0 - 5 Metta World Peace Team Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hungerville FC Alineación oficial del equipo 'Hungerville FC' en el partido 1 - 7 Metta World Peace Team Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hungerville FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jorge Javier Bizama quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Escuredo de Hungerville la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Metta World Peace Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Lucas José Arditi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Metta, un peu providencial d'en Lukas Rüf va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Ludwig Tünnef va augmentar l'avantatge de Metta a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Metta per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 54. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Miguel de Ávila. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Miguel de Ávila va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 4 per a Metta.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miguel de Ávila va augmentar l'avantatge de Metta a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Miguel de Ávila va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Maíz Guerforat. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Ignacio Méndez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Ignacio Méndez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Ignacio Méndez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Lukas Rüf de Metta va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.