Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anselmos FC (1369927) - Lord of Rings (120144) » 675966703: T66/J10/VII

Liga 675966703 Información oficial sobre el partido 675966703 en Hattrick

10.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VII.221 (38257)

Los Caballeros de la Tabla Cuadrada Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros de la Tabla Cuadrada' en el partido 0 - 3 Lord of Rings Alineación oficial del equipo 'Lord of Rings' en el partido
0 - 1 Estanislau Fernandes (28')
0 - 2 Estanislau Fernandes (34')
0 - 3 Ricardo Fortuny (75')
Los Caballeros de la Tabla Cuadrada Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros de la Tabla Cuadrada' en el partido 0 - 3 Lord of Rings Alineación oficial del equipo 'Lord of Rings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Caballeros de la Tabla Cuadrada Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros de la Tabla Cuadrada' en el partido 0 - 3 Lord of Rings Alineación oficial del equipo 'Lord of Rings' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Caballeros de la Tabla Cuadrada

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Antonio Caballé de Caballeros va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Adrià Cateura que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lord of Rings

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Estanislau Fernandes de Rings va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Estanislau Fernandes de Rings va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ricardo Fortuny de Rings va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Vasilios Filipou va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gundar Parte va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Estanislau Fernandes gairebé marca per a Rings al minut 32 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Vasilios Filipou de Rings va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rings van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vasilios Filipou, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Nicholas Kalkema, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rings va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Barcuch de Rings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.