Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avalar FC (1415190) - CD.Lero (1580278) » 675963680: T66/J10/VII

Liga 675963680 Información oficial sobre el partido 675963680 en Hattrick

10.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VII.167 (38203)

Avalar FC Alineación oficial del equipo 'Avalar FC' en el partido 4 - 0 Mantekas Alineación oficial del equipo 'Mantekas' en el partido
Abdelmoussawir Ramzi (31') 1 - 0
Atanas Paunov (53') 2 - 0
Modesto Iduarte (70') 3 - 0
Atanas Paunov (79') 4 - 0
Avalar FC Alineación oficial del equipo 'Avalar FC' en el partido 4 - 0 Mantekas Alineación oficial del equipo 'Mantekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avalar FC Alineación oficial del equipo 'Avalar FC' en el partido 3 - 0 Mantekas Alineación oficial del equipo 'Mantekas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avalar FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Joaquim Gisbert de Avalar va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Abdelmoussawir Ramzi, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Avalar va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Atanas Paunov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Avalar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Modesto Iduarte va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Atanas Paunov es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Miguel Amigó va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Otsando Antxieta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Avalar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Atanas Paunov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Otsando Antxieta.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ramon Alboregà va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Lanhoso, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Miguel Amigó va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Joaquín Ares una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Otsando Antxieta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Atanas Paunov gairebé va marcar per a Avalar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Isra d'Ors de Avalar gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Atanas Paunov de Avalar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mantekas

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 68, un contraatac del Mantekas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Víctor Casabuena perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mantekas va estar a punt de marcar quan Otsando Antxieta va fer una passada impressionant a Basilio Solís, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.