Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE.ThünderSky (490205) - Jerte F.C. (799761) » 675963551: T66/J5/VII

Liga 675963551 Información oficial sobre el partido 675963551 en Hattrick

05.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VII.165 (38201)

No se que nombre poner F.C. Alineación oficial del equipo 'No se que nombre poner F.C.' en el partido 2 - 1 Chiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Chiringuito FC' en el partido
Dakota Middleton (30') 1 - 0
Josep Maria Solergastó (80') 2 - 0
2 - 1 Diógenes Fernández (89')
No se que nombre poner F.C. Alineación oficial del equipo 'No se que nombre poner F.C.' en el partido 2 - 1 Chiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Chiringuito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
No se que nombre poner F.C. Alineación oficial del equipo 'No se que nombre poner F.C.' en el partido 5 - 0 Chiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Chiringuito FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No se que nombre poner F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dakota Middleton ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, nombre es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el nombre va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josep Maria Solergastó, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jesús Ignacio Torres del nombre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Jesús Ignacio Torres es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de nombre la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dakota Middleton va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jesús Ignacio Torres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Floriano Timoteo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Alexey Ostapenko gairebé va marcar per a nombre des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Chiringuito FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 89 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Diógenes Fernández.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Aioro Luberriaga va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 赖 (Lai) 宗伟 (Zongwei) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Chiringuito havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diógenes Fernández de Chiringuito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.