Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida Esportiu (434776) - Hospitalenc (797360) » 675961448: T66/J12/VII

Liga 675961448 Información oficial sobre el partido 675961448 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.127 (38163)

Atl.Bokerón Alineación oficial del equipo 'Atl.Bokerón' en el partido 1 - 3 Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido
0 - 1 Robert Bevan (9')
0 - 2 Thorben Burkhart (34')
0 - 3 Daniel Rubio de Barrio (71')
Carlos Soto Campo (81') 1 - 3
Atl.Bokerón Alineación oficial del equipo 'Atl.Bokerón' en el partido 1 - 3 Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atl.Bokerón Alineación oficial del equipo 'Atl.Bokerón' en el partido 4 - 1 Hospitalenc Alineación oficial del equipo 'Hospitalenc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl.Bokerón

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atl.Bokerón van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Soto Campo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, José Félix Maestro Buelga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atl.Bokerón a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jordi Fuster va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordi Fuster va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jesús Ramos Linde va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atl.Bokerón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Ordóñez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Jordi Fuster va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Atl.Bokerón va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Koikili Gaztañadi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan Rafael Torres-Ayala des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Koikili Gaztañadi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atl.Bokerón, però el xut de José Félix Maestro Buelga va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Atl.Bokerón va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Félix Maestro Buelga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Ramos Linde de Atl.Bokerón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hospitalenc

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de L'H va ser finalitzada des de l'esquerra per Robert Bevan al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Pablo Soto Camino es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Thorben Burkhart per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 34 passava a ser 0 - 2.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Rubio de Barrio va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de L'H i marcant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Valle Martínez va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pablo Vado aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Rubio de Barrio de L'H amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Ríos de L'H va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Daniel Rubio de Barrio de L'H per doble groga al minut 72.