Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T Cupmen (313237) - Bellavista C. F (798063) » 675961098: T66/J8/VII

Liga 675961098 Información oficial sobre el partido 675961098 en Hattrick

26.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VII.121 (38157)

T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 0 - 2 Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido
0 - 1 Martin Kondor (35')
0 - 2 Jan Lukas Feddersen (39')
T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 0 - 2 Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 0 - 1 Bellavista C. F Alineación oficial del equipo 'Bellavista C. F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T Cupmen

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cupmen va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Jesús Felipe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cupmen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arlindo Sampaio va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cupmen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Venneri Välijeesiö va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Cupmen va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Daniel Thurnheer va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Bellavista C. F

Goles Goles

  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Martin Kondor de Bellavista va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Bellavista, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jan Lukas Feddersen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Moisés Uviedo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Teodoro Cerqueda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Bellavista va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Olivier Bonno va quedar-se sol davant el porter Teodoro Cerqueda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Charlison Godett estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mohd Mohammad bin Kamil, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Rafael Velásquez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Olivier Bonno després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Teodoro Cerqueda va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mohd Mohammad bin Kamil al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mohd Mohammad bin Kamil de Bellavista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Charlison Godett de Bellavista va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Mohd Mohammad bin Kamil de Bellavista va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.