Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas United (433840) - Redstar Berga (776572) » 675955758: T66/J3/VII

Liga 675955758 Información oficial sobre el partido 675955758 en Hattrick

22.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VII.26 (38062)

Mandarinos Alineación oficial del equipo 'Mandarinos' en el partido 1 - 2 republica de castromil Alineación oficial del equipo 'republica de castromil' en el partido
Diego Espinoza (13') 1 - 0
1 - 1 Neco Garmendia (16')
1 - 2 Rubèn Vilarrúbies (77')
Mandarinos Alineación oficial del equipo 'Mandarinos' en el partido 1 - 2 republica de castromil Alineación oficial del equipo 'republica de castromil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mandarinos Alineación oficial del equipo 'Mandarinos' en el partido 2 - 1 republica de castromil Alineación oficial del equipo 'republica de castromil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,7 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandarinos

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Mandarinos s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Diego Espinoza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jonathan Castro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mandarinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Mandarinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Brunsó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Jordi Brunsó del Mandarinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Juan Francisco Torres Losada de Mandarinos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

republica de castromil

Goles Goles

  • 160 Minuto 16 (Gol de falta): Neco Garmendia va empatar per a republica, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): El Rubèn Vilarrúbies va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel republica. 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Rubèn Vilarrúbies gairebé marca per a republica al minut 15 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pere Miquel Missé va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cherif Chawni, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Rubèn Vilarrúbies, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Rubèn Vilarrúbies va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): republica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Ussía Cubas va desviar el xut final de Neco Garmendia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.