Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nickelbrook (1462523) - Real Betis Ma (1416819) » 675955624: T66/J12/VII

Liga 675955624 Información oficial sobre el partido 675955624 en Hattrick

24.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VII.23 (38059)

Nickelbrook Alineación oficial del equipo 'Nickelbrook' en el partido 1 - 0 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
Jazinto Beingoa (7') 1 - 0
Nickelbrook Alineación oficial del equipo 'Nickelbrook' en el partido 1 - 0 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nickelbrook Alineación oficial del equipo 'Nickelbrook' en el partido 1 - 2 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nickelbrook

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Jazinto Beingoa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nickelbrook i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Lucio Aubin gairebé va marcar per a Nickelbrook des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Miliano Asenjo de Nickelbrook gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Real Betis Ma

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Alberto Cabral va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomás Zaera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roemer Bastin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Peer-Augustin Launsbach quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Betis creava perill des de la dreta al minut 54, però en Tomás Zaera, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alberto Cabral desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Marino Delfaccio va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Eugeniusz Knopik al minut 68 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Betis va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alberto Cabral que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Drahomír Choroš va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Auger Marsà de Betis es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.