Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Basoselay (48412) - moya's team (1372510) » 675955220: T66/J9/VII

Liga 675955220 Información oficial sobre el partido 675955220 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.16 (38052)

U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 2 - 0 Petardos Team Alineación oficial del equipo 'Petardos Team' en el partido
Lars-Arne Bergblom (56') 1 - 0
Lars-Arne Bergblom (64') 2 - 0
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 2 - 0 Petardos Team Alineación oficial del equipo 'Petardos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 2 - 0 Petardos Team Alineación oficial del equipo 'Petardos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Basoselay

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Basoselay s'avançava al marcador al minut 56, després d'un rebot que va caçar en Lars-Arne Bergblom per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Basoselay pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lars-Arne Bergblom va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Basoselay va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Castellbisbal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Meira.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Diego Castellbisbal va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lars-Arne Bergblom, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Velasco Nieto va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Basoselay per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Johann Kohrs va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Velasco Nieto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tesifonte Jubera per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Meira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Basoselay ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Castellbisbal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Petardos Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Agraciado Font de Petardos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Blanco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Simón Priego de Petardos es va guanyar la targeta groga merescudament.