Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden State Guarros (310096) - Charcon team (1577857) » 675954512: T66/J14/VII

Liga 675954512 Información oficial sobre el partido 675954512 en Hattrick

07.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VII.3 (38039)

FabreTeam Alineación oficial del equipo 'FabreTeam' en el partido 0 - 3 Goliats Alineación oficial del equipo 'Goliats' en el partido
0 - 1 Álvaro Márquez (16')
0 - 2 Javier Espel (23')
0 - 3 Knud-Erik Uldal (70')
FabreTeam Alineación oficial del equipo 'FabreTeam' en el partido 0 - 3 Goliats Alineación oficial del equipo 'Goliats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FabreTeam Alineación oficial del equipo 'FabreTeam' en el partido 1 - 3 Goliats Alineación oficial del equipo 'Goliats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FabreTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Toño Jibaja va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mauro Martínez de Castro i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a FabreTeam, però el xut de Dositeu Gontade va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Marcos Concabella no oblidarà el que li va passar durant el minut 55. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Galdric Bonet va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Castellar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Goliats

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Álvaro Márquez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Javier Espel va aprofitar un error defensiu al minut 23, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Goliats.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Goliats, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Knud-Erik Uldal va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En Raffaele Bonardi, al minut 37 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Jorge Arias el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alastair Challenger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Álvaro Márquez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amine Assaraf quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antony Wister, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Knud-Erik Uldal després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antony Wister va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Monserrat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Miguel Irategui de Goliats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Amine Assaraf de Goliats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.