Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ir pa na (1437863) - Vonbeelzebub Malaka (1372851) » 675953046: T66/J11/VI

Liga 675953046 Información oficial sobre el partido 675953046 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.1001 (15319)

Sportium CF Alineación oficial del equipo 'Sportium CF' en el partido 2 - 1 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
Wiktor Czyżykowski (35') 1 - 0
Wiktor Czyżykowski (37') 2 - 0
2 - 1 Boldizsár Kabódi (76')
Sportium CF Alineación oficial del equipo 'Sportium CF' en el partido 2 - 1 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sportium CF Alineación oficial del equipo 'Sportium CF' en el partido 3 - 0 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportium CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Sportium va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wiktor Czyżykowski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wiktor Czyżykowski va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Ctirad Sapák es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Tomaž Miloševič del Sportium ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Forastero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sportium a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mattia Sgrilli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomaž Miloševič de Sportium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vonbeelzebub Malaka

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vonbeelzebub van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Boldizsár Kabódi.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vonbeelzebub va anar a parar a la dreta de l'atac on en Boldizsár Kabódi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.