Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exualive fc (994765) - Sancti Petri United (1372077) » 675952546: T66/J12/VI

Liga 675952546 Información oficial sobre el partido 675952546 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.992 (15310)

Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 3 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Co van den Hout (52') 1 - 0
Co van den Hout (75') 2 - 0
Soenke Ettenauer (78') 3 - 0
Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 3 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 4 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exualive fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Co van den Hout, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Exualive se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 52.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Co van den Hout es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Exualive a 3 - 0. Soenke Ettenauer va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Mathieu Deleus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Exualive se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pere Anton Llort no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roger Leme Soares estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Exualive va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Roger Leme Soares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Exualive per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mathieu Deleus, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Exualive ho intentava per la dreta per mitjà de Armando Cosín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Co van den Hout va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Sancti Petri United

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sancti que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joe Ruttenberg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En César Augusto Trillo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Augusto Trillo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.