Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moratalaz United EVO (124432) - Sancti Petri United (1372077) » 675952537: T66/J10/VI

Liga 675952537 Información oficial sobre el partido 675952537 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.992 (15310)

Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 1 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Chuan de la Cruz (70') 1 - 0
Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 1 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 2 - 1 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz United EVO

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Chuan de la Cruz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Moratalaz es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Francesc Traveria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moratalaz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Francesc Traveria va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Beñat, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Sancti Petri United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Norberto Fallo de Sancti, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pere Anton Llort, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Pietro Claudio Banelli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Joe Ruttenberg va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 58. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Joe Ruttenberg va estar a punt de posar per davant a Sancti amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mojmír Burda va impedir un gol cantat.