Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sancti Petri United (1372077) - Exualive fc (994765) » 675952509: T66/J3/VI

Liga 675952509 Información oficial sobre el partido 675952509 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.992 (15310)

Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 1 - 2 Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido
0 - 1 Bruno Lamas (27')
0 - 2 Alfons Ballestrem (28')
Přemysl Černošek (62') 1 - 2
Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 1 - 2 Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 2 - 2 Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sancti Petri United

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Přemysl Černošek, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Sancti.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Mammaduli Mirhamidov del Sancti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Sancti per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Přemysl Černošek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Shadiman Kiladze va disposar d'una bona oportunitat al minut 54, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Zdislav Langr era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 83. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el Sancti va posar setge sobre la defensa central visitant però en Přemysl Černošek no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdislav Langr de Sancti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Funari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Exualive fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sancti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bruno Lamas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Exualive es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 27.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, una falta xutada per Alfons Ballestrem va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Exualive. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sancti. La jugada d'estratègia del Exualive per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roger Leme Soares va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Exualive, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Pier Luigi Berré va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leonel Lima que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Pier Luigi Berré de Exualive va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.