Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Victobit (310031) - Moratalaz United EVO (124432) » 675952508: T66/J3/VI

Liga 675952508 Información oficial sobre el partido 675952508 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.992 (15310)

Victobit Alineación oficial del equipo 'Victobit' en el partido 2 - 2 Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido
Welf Püttner (21') 1 - 0
1 - 1 José Beñat (32')
1 - 2 Francesc Traveria (62')
Aleks Jagiełka (73') 2 - 2
Victobit Alineación oficial del equipo 'Victobit' en el partido 2 - 2 Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Victobit Alineación oficial del equipo 'Victobit' en el partido 3 - 1 Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victobit

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Welf Püttner, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Aleks Jagiełka va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Victobit empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Welf Püttner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Welf Püttner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Victobit se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Victobit per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gidas Garberis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melian Groza de Victobit es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Moratalaz United EVO

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en José Beñat va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 62, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francesc Traveria es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jean-Baptiste Leprince va intentar anar-se'n per velocitat al minut 6 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Moratalaz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Jean-Baptiste Leprince va quedar-se sol davant el porter Youp Doran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): José Beñat va marcar al minut 52 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Colomer.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claude Guyenon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Francesc Traveria de Moratalaz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.