Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Termodinàmiques i Aerodinàmiques Sant Bou (1368872) - rivendel club birras (800491) » 675950883: T66/J3/VI

Liga 675950883 Información oficial sobre el partido 675950883 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.963 (15281)

RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 2 - 0 rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido
Farid Rahman (33') 1 - 0
Miguel Abel (37') 2 - 0
RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 2 - 0 rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RRDG F.C. Alineación oficial del equipo 'RRDG F.C.' en el partido 2 - 0 rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RRDG F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Farid Rahman. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Abdul-Aziz Al Sadaa arribés a peus de Miguel Abel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RRDG el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Gil Redonda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a RRDG per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Khamis Al-Mahmoud, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): RRDG per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Eloy Lila Zurita va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RRDG va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Dávid Antal va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RRDG van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Khamis Al-Mahmoud, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

rivendel club birras

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del rivendel sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vindio Vayas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): rivendel van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Vindio Vayas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rivendel van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zdzisław Kampka va sortir desviat a la dreta de la porteria.