Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua del Segura C.F. (993942) - Pyren F. C. (439005) » 675950744: T66/J10/VI

Liga 675950744 Información oficial sobre el partido 675950744 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.960 (15278)

Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 0 - 1 Pyren F. C. Alineación oficial del equipo 'Pyren F. C.' en el partido
0 - 1 Mortadelo do Miño (39')
Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 0 - 1 Pyren F. C. Alineación oficial del equipo 'Pyren F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 1 - 2 Pyren F. C. Alineación oficial del equipo 'Pyren F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del Segura C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Sergio Olivarri de Steagua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jānis Tidriķis de Steagua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Massimiliano Pensa de Steagua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pyren F. C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mortadelo do Miño de Pyren va fer un bon esprint per escapar-se de Michel Lubin i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pyren que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agustín Santolo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Fabio Boldoni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Pyren va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fabio Boldoni s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Fabio Boldoni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniel Vanghele, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Mortadelo do Miño va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Pyren quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José María Eliceyri Lantabat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduard Fedorovskiy de Pyren la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.