Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.Badalona (1414426) - Los leones màs feroces (1371533) » 675950496: T66/J4/VI

Liga 675950496 Información oficial sobre el partido 675950496 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.956 (15274)

A.E.Badalona Alineación oficial del equipo 'A.E.Badalona' en el partido 0 - 0 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.E.Badalona Alineación oficial del equipo 'A.E.Badalona' en el partido 2 - 1 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.Badalona

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Caupolican Soto del A.E.Badalona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Caldevilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Simón Nebel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Caldevilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): A.E.Badalona va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Ismael Casal va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Sergio Caldevilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de A.E.Badalona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los leones màs feroces

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Anaitz Idieder quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de feroces va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anaitz Idieder, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hugo Domínguez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maruny Riu.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maruny Riu va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que feroces va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.