Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAN ORIAC (492990) - Club Celtic LLobregat (313789) » 675950491: T66/J3/VI

Liga 675950491 Información oficial sobre el partido 675950491 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.956 (15274)

CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 1 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
0 - 1 Martiño da Espiñeira (3')
Eurico Gonçalves (6') 1 - 1
Ernest de Hoogh (20') 2 - 1
Andrea Pra (71') 3 - 1
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 1 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 0 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAN ORIAC

Goles Goles

  • 111 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6, Eurico Gonçalves va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ernest de Hoogh, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ORIAC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrea Pra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El ORIAC ho intentava per la dreta per mitjà de Jamal Amin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jamal Amin va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vlad Panaitescu per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Steffen Karer va rematar alt.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Benislav Patarchanov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Club Celtic LLobregat

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Martiño da Espiñeira va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Celtic, al minut 3. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Mark Ovaska va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Celtic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Göte Björk de Celtic es va guanyar la targeta groga merescudament.