Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarbos CF (1417023) - Orgull Gironi (1366463) » 675949856: T66/J10/VI

Liga 675949856 Información oficial sobre el partido 675949856 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.944 (15262)

Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido 1 - 1 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
0 - 1 Fausto Campobecerros (24')
Jérémy Planchais (67') 1 - 1
Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido 1 - 1 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tarbos CF Alineación oficial del equipo 'Tarbos CF' en el partido 1 - 3 Orgull Gironi Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarbos CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 del partit, el jugador Jérémy Planchais de Tarbos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tarbos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paulo Pinto en un 1 contra 1 amb el porter Yuriy Kalinnikov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paulo Pinto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Tarbos Matías Gabriel Aiello quasi va assolir l'empat al minut 60 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Tarbos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Matías Gabriel Aiello la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Tarbos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ermes Troilo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Orgull Gironi

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Fausto Campobecerros de Orgull va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Orgull va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Anton Balaguer va quedar-se sol davant el porter Radosław Różnicki, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Orgull que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Celso Ortega, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Orgull van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en William Andreassen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.