Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya forever (798835) - Delgadito plantar CF (1457084) » 675949785: T66/J8/VI

Liga 675949785 Información oficial sobre el partido 675949785 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.943 (15261)

Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido 4 - 1 Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido
0 - 1 Tzafrir Guth (5')
Pedro Vianes (37') 1 - 1
Valon Reinegger (57') 2 - 1
Bekmurat Meirov (60') 3 - 1
Vaišvilas Vaicickas (72') 4 - 1
Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido 4 - 1 Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido 3 - 1 Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya forever

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Catalunya s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pedro Vianes que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Catalunya va ser Valon Reinegger.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bekmurat Meirov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Catalunya.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Catalunya va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vaišvilas Vaicickas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Vianes va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Catalunya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Wiktor Wiechetek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Vianes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Peter Toftdal es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Vaišvilas Vaicickas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Valon Reinegger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jhonny Coenders va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Neugschwandtner de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Delgadito plantar CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Tzafrir Guth donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Delgadito Sergio Buonfantino quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sławomir Więckowski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Delgadito, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Faustino Egotxeaga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danny Haines de Delgadito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Mateus Pinheiro Pereira de Delgadito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.