Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fapricio's Team (799660) - F.Benavent (1413997) » 675949255: T66/J2/VI

Liga 675949255 Información oficial sobre el partido 675949255 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.934 (15252)

Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido 2 - 3 Arcobaleno Cabassi FC Alineación oficial del equipo 'Arcobaleno Cabassi FC' en el partido
Casimiro Mendes (9') 1 - 0
1 - 1 Felipe Larrain (21')
1 - 2 Felipe Larrain (52')
Yasser Khairat (66') 2 - 2
2 - 3 Alejandro Serrano de Pablo (77')
Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido 2 - 3 Arcobaleno Cabassi FC Alineación oficial del equipo 'Arcobaleno Cabassi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fapricio's Team Alineación oficial del equipo 'Fapricio's Team' en el partido 2 - 0 Arcobaleno Cabassi FC Alineación oficial del equipo 'Arcobaleno Cabassi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fapricio's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Casimiro Mendes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fapricios.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Passat el minut 66 de joc, Yasser Khairat facilitava les coses al Fapricios amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafael Brito no va ser aprofitada per en Petar Markov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Luis Alvir al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Brito va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Ryszard Dworczak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raúl Macedonia va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Fortunato Girardis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Arcobaleno Cabassi FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Felipe Larrain de Arcobaleno va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Arcobaleno prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Felipe Larrain.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Serrano de Pablo de Arcobaleno es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arcobaleno, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Francho Dehesa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Felipe Larrain va entorpir al marcador d'en Francho Dehesa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francho Dehesa de Arcobaleno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.