Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. IMPERIAL DE MURCIA (1437585) - Caravieya F.C. (1414283) » 675949103: T66/J6/VI

Liga 675949103 Información oficial sobre el partido 675949103 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.931 (15249)

F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido 0 - 3 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
0 - 1 Bogdan Matan (33')
0 - 2 Gabriel Horopciuc (84')
0 - 3 Enes Batista (85')
F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido 0 - 3 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido 2 - 2 Caravieya F.C. Alineación oficial del equipo 'Caravieya F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. IMPERIAL DE MURCIA

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Mel Delmeire va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): IMPERIAL va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leszek Pławsiuk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cătălin Bănescu.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hrvoje Gorig hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Mari van Turenhout quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismael Collferrer de IMPERIAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Caravieya F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bogdan Matan va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Caravieya, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Caravieya va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gabriel Horopciuc, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enes Batista de Caravieya l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 82, el Caravieya estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Çağlar Sunay va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Enes Batista de Caravieya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.