Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villalpardo (1418207) - S.D. Bierzo (1460868) » 675948199: T66/J4/VI

Liga 675948199 Información oficial sobre el partido 675948199 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.915 (15233)

Getafe mio Alineación oficial del equipo 'Getafe mio' en el partido 0 - 4 S.D. Bierzo Alineación oficial del equipo 'S.D. Bierzo' en el partido
0 - 1 Francesc d'Assís Barreda (11')
0 - 2 Harald Preetzmann (73')
0 - 3 Tamás Földvárszki (81')
0 - 4 Yaw Ntim (83')
Getafe mio Alineación oficial del equipo 'Getafe mio' en el partido 0 - 4 S.D. Bierzo Alineación oficial del equipo 'S.D. Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Getafe mio Alineación oficial del equipo 'Getafe mio' en el partido 1 - 4 S.D. Bierzo Alineación oficial del equipo 'S.D. Bierzo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe mio

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Carlos Vázquez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Juan Miguel Aunes des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Caldentey de Getafe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

S.D. Bierzo

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Quan passaven 11 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Bierzo. En Francesc d'Assís Barreda va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Harald Preetzmann de Bierzo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 73 de partit.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Tamás Földvárszki va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Carlos Vázquez es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Yaw Ntim per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 83 passava a ser 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Francesc d'Assís Barreda de Bierzo no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Harald Preetzmann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 16 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bierzo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Nicu Dolhascu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José De León va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Oswaldo Andrés Del Piero va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Francesc d'Assís Barreda, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bierzo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nicu Dolhascu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tamás Földvárszki de Bierzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.