Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Storm Fire F.C (491234) - Atletico de Bender (1416776) » 675948113: T66/J10/VI

Liga 675948113 Información oficial sobre el partido 675948113 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.913 (15231)

Storm Fire F.C Alineación oficial del equipo 'Storm Fire F.C' en el partido 1 - 2 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
0 - 1 Abdoullah Wadra (32')
Joël Morteau (48') 1 - 1
1 - 2 Crispin Rhodehefer (81')
Storm Fire F.C Alineación oficial del equipo 'Storm Fire F.C' en el partido 1 - 2 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Storm Fire F.C Alineación oficial del equipo 'Storm Fire F.C' en el partido 1 - 3 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Storm Fire F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el StormFire va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Joël Morteau, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Xabier Cospindo no va ser aprofitada per en Winfred Spötter que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Joël Morteau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de StormFire se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Imre Koszta va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Sezer Özata va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Atletico de Bender

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abdoullah Wadra va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Crispin Rhodehefer.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdoullah Wadra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Sergio Cruzat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Octavian Osiac va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atletico al minut 58, però el xut de Benito Becerra va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Sergio Vidotto va quedar-se sol davant el porter Octavian Osiac, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdoullah Wadra de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.