Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a mi plim (436438) - U.D. Autos Zéner (489249) » 675948093: T66/J5/VI

Liga 675948093 Información oficial sobre el partido 675948093 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.913 (15231)

a mi plim Alineación oficial del equipo 'a mi plim' en el partido 1 - 0 Neguri C.F. Alineación oficial del equipo 'Neguri C.F.' en el partido
Igor Blanco (81') 1 - 0
a mi plim Alineación oficial del equipo 'a mi plim' en el partido 1 - 0 Neguri C.F. Alineación oficial del equipo 'Neguri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
a mi plim Alineación oficial del equipo 'a mi plim' en el partido 5 - 0 Neguri C.F. Alineación oficial del equipo 'Neguri C.F.' en el partido
Es un cenizo 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a mi plim

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Igor Blanco, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del plim se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ingomar Alsleben! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nasr Thu Yazan va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Juan Ferreira va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Amb 42 minuts disputats, Erwan Roudier gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dragoş Buşecan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arturo Delgado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Jamie Clarke va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de plim.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de plim a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jamie Clarke va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): plim va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Orlando Falula ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Neguri C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tancredi Giaquinta de Neguri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Nasr Thu Yazan de Neguri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.