Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRANKS GORDAS (1371279) - U.D. Guarromán (489661) » 675941367: T66/J4/VI

Liga 675941367 Información oficial sobre el partido 675941367 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.793 (15111)

TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido 2 - 2 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
Alwi Goijers (38') 1 - 0
Alwi Goijers (44') 2 - 0
2 - 1 Riccardo Dresti (51')
2 - 2 Gaspare Cuzzo (80')
TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido 2 - 2 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TRANKS GORDAS Alineación oficial del equipo 'TRANKS GORDAS' en el partido 1 - 5 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRANKS GORDAS

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alwi Goijers ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TRANKS es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Alwi Goijers va augmentar l'avantatge de TRANKS a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Kostakis Kalofolias de TRANKS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 简 (Jian) 瑞庭 (Ruiting) no va ser aprofitada per en Alwi Goijers que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kostakis Kalofolias va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local 简 (Jian) 瑞庭 (Ruiting) per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Renato Piensi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Defcon_u

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TRANKS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Riccardo Dresti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Defcon_u es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 51.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Gaspare Cuzzo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Ditlev Forsberg hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ibai Kortabitarte havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Javier Sorzano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Gabriel Şerban va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gabriel Şerban va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ibai Kortabitarte al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ditlev Forsberg de Defcon_u amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ditlev Forsberg va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.