Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Idyllic (440796) - CF Zuliense (1457556) » 675940884: T66/J9/VI

Liga 675940884 Información oficial sobre el partido 675940884 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.784 (15102)

Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 3 - 0 Real Murcia Balón Pie Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Balón Pie' en el partido
Péter Szula (20') 1 - 0
Péter Szula (39') 2 - 0
Garrincha Canela (82') 3 - 0
Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 3 - 0 Real Murcia Balón Pie Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Balón Pie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parlense united Alineación oficial del equipo 'Parlense united' en el partido 2 - 0 Real Murcia Balón Pie Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Balón Pie' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parlense united

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Péter Szula, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Parlense es posava per davant!
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Parlense va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Péter Szula. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Garrincha Canela era molt més ràpid que el defensa Ştefan Coleaşă. Al minut 82, el jugador de Parlense va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Parlense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Garrincha Canela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Medir Panisa.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Péter Szula es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Péter Szula de Parlense gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Parlense ho intentava per la dreta per mitjà de Ariel Balcar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Shtilian Gúdev de Parlense va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Gorrite va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Henche va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Garrincha Canela va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Franchi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Gorrite de Parlense es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Murcia Balón Pie

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Arévalo Morales, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Ştefan Coleaşă va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): RMBP van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Pedro 'La Joya' del Páramo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Eilon David de RMBP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.