Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peralba (989100) - Dark Legends FC (1587994) » 675940807: T66/J4/VI

Liga 675940807 Información oficial sobre el partido 675940807 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.783 (15101)

Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 1 - 6 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
0 - 1 Gustaw Koczułap (21')
0 - 2 Achacy Buczyński (37')
Óscar María López Guillén (50') 1 - 2
1 - 3 Mhammad Baddou (79')
1 - 4 Pierpaolo Aiello (82')
1 - 5 Bartomeu Quer (84')
1 - 6 Reyes Vidal Llorente (87')
Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 1 - 6 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 0 - 7 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monsters_Of_Rock

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Monsters_Of_Rock. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Óscar María López Guillén xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar María López Guillén es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jabulani Matomelaa de Monsters_Of_Rock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jabulani Matomelaa de Monsters_Of_Rock va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronnie Hamann de Monsters_Of_Rock va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pimpollos United

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gustaw Koczułap va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Achacy Buczyński de Pimpollos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Mhammad Baddou va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Mhammad Baddou entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pimpollos, un peu providencial d'en Pierpaolo Aiello va situar el 1-4 al panell digital.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bartomeu Quer va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Reyes Vidal Llorente de Pimpollos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 6 per als visitants al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bartomeu Quer, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Pierpaolo Aiello va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Achacy Buczyński va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tyler Pringle va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Bartomeu Quer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pimpollos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Guillermo Machado de Pimpollos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierpaolo Aiello de Pimpollos es va guanyar la targeta groga merescudament.