Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. MISU (488034) - Inter Empire (488070) » 675939392: T66/J14/VI

Liga 675939392 Información oficial sobre el partido 675939392 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.757 (15075)

C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 6 - 2 Sporting de Logrezana Alineación oficial del equipo 'Sporting de Logrezana' en el partido
Jordi Gual (17') 1 - 0
Miguel Gonzalo Anes (18') 2 - 0
Behzad Raeisi (24') 3 - 0
Mihai Minuţă (43') 4 - 0
Pier Luigi Dell'Asta (44') 5 - 0
Fabio Luchetti (67') 6 - 0
6 - 1 Miguel Miralles (75')
6 - 2 Hari Ortiz (76')
C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 6 - 2 Sporting de Logrezana Alineación oficial del equipo 'Sporting de Logrezana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 6 - 0 Sporting de Logrezana Alineación oficial del equipo 'Sporting de Logrezana' en el partido
Tiene un resultado normal 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Arrcantapinos Gij'on

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Arrcantapinos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pier Luigi Dell'Asta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jordi Gual que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Arrcantapinos va aconseguir el 2 - 0 quan Miguel Gonzalo Anes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Behzad Raeisi va augmentar l'avantatge de Arrcantapinos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Aldo Maria Zaffaroni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Arrcantapinos, Mihai Minuţă, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Arrcantapinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pier Luigi Dell'Asta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Arrcantapinos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fabio Luchetti des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Miguel Gonzalo Anes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Joachim Müller-Baum de Arrcantapinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mihai Minuţă per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Elliot Nyers va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordi Gual. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Aldo Maria Zaffaroni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Elliot Nyers va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joachim Müller-Baum.

Sporting de Logrezana

Goles Goles

  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Logrezana va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Miralles va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 1.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats de Logrezana van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Hari Ortiz va anotar el 6 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Hari Ortiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marian Twardak no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en René Dumermuth-Eberhard estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Fabio Lacroce de Logrezana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.