Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carballo Football Club (1365993) - F.C. MISU (488034) » 675939372: T66/J9/VI

Liga 675939372 Información oficial sobre el partido 675939372 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.757 (15075)

Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido 4 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
Pablo Ignacio García (8') 1 - 0
Hafid Slawi (29') 2 - 0
Pablo Ignacio García (87') 3 - 0
Hafid Slawi (89') 4 - 0
Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido 4 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido 4 - 0 C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido
Tiene un resultado normal 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carballo Football Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Ignacio García, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carballo a 2 - 0. Hafid Slawi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Carballo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Ignacio García des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Carballo va aconseguir el 4 - 0 quan Hafid Slawi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Ignacio García de Carballo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Próspero Martínez Díaz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Vidanía, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rolando Ron va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolando Ron de Carballo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Pablo Ignacio García de Carballo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leintz Gaztelu de Carballo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F Arrcantapinos Gij'on

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gerlando Guidi no va ser aprofitada per en Miguel Gonzalo Anes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.