Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. MISU (488034) - A.C. Lobos (118598) » 675939366: T66/J7/VI

Liga 675939366 Información oficial sobre el partido 675939366 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.757 (15075)

C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 4 - 1 Centre d'Esports Lleida Alineación oficial del equipo 'Centre d'Esports Lleida' en el partido
Rainer Teuscher (35') 1 - 0
Rainer Teuscher (61') 2 - 0
Houke Boomsma (70') 3 - 0
3 - 1 José Manzaneda (75')
Mihai Minuţă (89') 4 - 1
C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 4 - 1 Centre d'Esports Lleida Alineación oficial del equipo 'Centre d'Esports Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F Arrcantapinos Gij'on Alineación oficial del equipo 'C.F Arrcantapinos Gij'on' en el partido 5 - 0 Centre d'Esports Lleida Alineación oficial del equipo 'Centre d'Esports Lleida' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Arrcantapinos Gij'on

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rainer Teuscher, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arrcantapinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rainer Teuscher es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Arrcantapinos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Houke Boomsma va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Arrcantapinos. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mihai Minuţă xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mihai Minuţă va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Arrcantapinos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mihai Minuţă va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexander Pilishtarov.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Gonzalo Anes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Philipp Zymek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexander Pilishtarov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Centre d'Esports Lleida

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El dEsports sempre confia amb les genialitats d'en José Manzaneda; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dEsports va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dmytro Gulko, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dmytro Gulko estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ignác Čačaný, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 42, en un 1 contra 1 amb el porter, però Themistoklis Psichomanis va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Manzaneda des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Aw Siong Tse de dEsports va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agne Oskarsson de dEsports es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bersaitz Lekunbarri de dEsports la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.