Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rabietos (437693) - Atlètic de Vallmanya (493314) » 675937808: T66/J10/VI

Liga 675937808 Información oficial sobre el partido 675937808 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.729 (15047)

Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido 1 - 2 Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido
0 - 1 Jean-François Strittmatter (55')
0 - 2 Federico Dalledonne (76')
Jakes Madina (83') 1 - 2
Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido 1 - 2 Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido 2 - 4 Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rabietos

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El Rabietos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jakes Madina es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Paul Mutava es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Rabietos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ulf Friesinger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Rabietos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Cosmin Mustaţă va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): Paul Mutava va llançar una falta directa al minut 68 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Rabietos va estar a punt d'arribar en un córner. En Ulf Friesinger va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ardıç Maral de Rabietos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlètic de Vallmanya

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Vallmanya va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 55. Jean-François Strittmatter va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Federico Dalledonne va augmentar l'avantatge de Vallmanya a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Roger Puigdemont va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Radu Pătruţ va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jean-François Strittmatter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 钟 (Zhong) 川凯 (Chuankai). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernest Onoszko de Vallmanya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Jean-François Strittmatter de Vallmanya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.