Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Morticons (1432681) - Dorkhan MaCaBra (1371318) » 675936752: T66/J12/VI

Liga 675936752 Información oficial sobre el partido 675936752 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.710 (15028)

The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 1 - 4 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
0 - 1 Kyrylo Sidorenko (5')
0 - 2 Ramón Zapata (13')
0 - 3 Adrien Von Sprecher (49')
0 - 4 Juan Lagos (63')
Anders Gerhardsson (65') 1 - 4
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 1 - 4 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 2 - 0 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morticons

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El Morticons no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Anders Gerhardsson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Anders Gerhardsson no oblidarà el que li va passar durant el minut 30. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Morticons va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pavle Trajković va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kilian Brustmann va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Pavle Trajković va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ciro Pisani no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): 吴 (Wu) 啟融 (Qirong) va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Dorkhan MaCaBra

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Thorben Steinwender arribés a peus de Kyrylo Sidorenko, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dorkhan el 0 - 1.
  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Ramón Zapata va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dorkhan, al minut 13. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Adrien Von Sprecher va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dorkhan eren letals, i Juan Lagos va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Dorkhan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Thorben Steinwender va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Kyrylo Sidorenko quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miquel Calvó, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dorkhan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Unai Elkoroberezibar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Tarallo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dorkhan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Thorben Steinwender va sortir per sobre el travesser.