Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xipuj Team (1457901) - Florito (1579958) » 675936714: T66/J2/VI

Liga 675936714 Información oficial sobre el partido 675936714 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.710 (15028)

Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido 0 - 4 Florito Alineación oficial del equipo 'Florito' en el partido
0 - 1 Frédéric Ancelot (4')
0 - 2 Sebastián Andrés Defrancesco (15')
0 - 3 Mekki Chermiti (50')
0 - 4 Sebastián Andrés Defrancesco (66')
Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido 0 - 4 Florito Alineación oficial del equipo 'Florito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xipuj Team Alineación oficial del equipo 'Xipuj Team' en el partido 1 - 2 Florito Alineación oficial del equipo 'Florito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xipuj Team

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Alejandro Capiáin quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 200 Minuto 31 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 31 amb una falta ben llançada per en Alejandro Capiáin, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ilim Cholponov va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 49 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alejandro Capiáin no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Leopold Kosno hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cristian Ghergar. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Florito

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Frédéric Ancelot va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 4. 0 - 1 per a Florito.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sebastián Andrés Defrancesco va augmentar l'avantatge de Florito a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mekki Chermiti de Florito es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sebastián Andrés Defrancesco va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ántero Limo de Florito va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sebastián Andrés Defrancesco, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sebastián Andrés Defrancesco va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ántero Limo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jovan Bajović, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Sebastián Andrés Defrancesco de Florito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.