Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOQUERA (1371222) - Sporting Crixus (994055) » 675936631: T66/J10/VI

Liga 675936631 Información oficial sobre el partido 675936631 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.708 (15026)

Real León Hispano de Gibraltar Alineación oficial del equipo 'Real León Hispano de Gibraltar' en el partido 3 - 2 Sporting Crixus Alineación oficial del equipo 'Sporting Crixus' en el partido
Eder Ligorri (27') 1 - 0
1 - 1 Gerlando Stevanato (30')
Santiago Ramírez (42') 2 - 1
2 - 2 Akıner Erdem (52')
Salva Abella (62') 3 - 2
Real León Hispano de Gibraltar Alineación oficial del equipo 'Real León Hispano de Gibraltar' en el partido 3 - 2 Sporting Crixus Alineación oficial del equipo 'Sporting Crixus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real León Hispano de Gibraltar Alineación oficial del equipo 'Real León Hispano de Gibraltar' en el partido 2 - 0 Sporting Crixus Alineación oficial del equipo 'Sporting Crixus' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real León Hispano de Gibraltar

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Eder Ligorri, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Real León es posava per davant!
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): En Ignacio Moreno entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Real León, un peu providencial d'en Santiago Ramírez va situar el 2-1 al panell digital.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Real León, atacant per l'esquerra al minut 62, va aprofitar el magnífic llançament de Salva Abella per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Real León per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rubén Inglés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Real León per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eder Ligorri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santiago Ramírez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jorge Queirós va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Moreno de Real León va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Rubén Inglés de Real León gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ignacio Moreno no va ser aprofitada per en Rubén Inglés que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Rubén Inglés va sorprendre Phan Bửu Hoán amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Sporting Crixus

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Sporting era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gerlando Stevanato va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Sporting van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 52, quan Akıner Erdem va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tommy Persson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sporting va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Ilie Lăpădat va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerlando Stevanato de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Ibarguen de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.