Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Español Frankfurt (489160) - FC.Pacapa (437192) » 675936448: T66/J6/VI

Liga 675936448 Información oficial sobre el partido 675936448 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.705 (15023)

Español Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Español Frankfurt' en el partido 1 - 3 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
0 - 1 Juvenal Carve (23')
Delfín Arboleya (39') 1 - 1
1 - 2 Juvenal Carve (77')
1 - 3 Roger Moniz (86')
Español Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Español Frankfurt' en el partido 1 - 3 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Español Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Español Frankfurt' en el partido 0 - 5 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Español Frankfurt

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Javier Foguet va descol·locar totalment la defensa contrària i Delfín Arboleya no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Frankfurt va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicanor Rebolledo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frankfurt va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Gante, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Gante de Frankfurt va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Torri Army C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Torri agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juvenal Carve amb mestria.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juvenal Carve va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Moniz de Torri l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Juvenal Carve quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Cor van der Sloot, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torri Sami Alitalo quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Faouzi Boulahjoul l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 35 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Torri que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Faouzi Boulahjoul, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, un refús desafortunat de Petr Rakhimov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roger Moniz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Petr Rakhimov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Faouzi Boulahjoul, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sami Alitalo després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Petr Rakhimov va poder desviar-lo a córner.