Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real isla f h (774330) - U.E. Tortell (990784) » 675935379: T66/J5/VI

Liga 675935379 Información oficial sobre el partido 675935379 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.686 (15004)

real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 3 - 1 U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido
Conrad Olcina (30') 1 - 0
1 - 1 Rikárdó Gányó (71')
Asier Burgana (76') 2 - 1
Alfonso Suabia (84') 3 - 1
real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 3 - 1 U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 3 - 0 U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real isla f h

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Conrad Olcina va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de real.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del real contenien la respiració mentre en Asier Burgana s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alfonso Suabia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a real.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Suabia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Suabia va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Carsten Merzig va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Conrad Olcina quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Martín Losada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de real la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Conrad Olcina, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

U.E. Tortell

Goles Goles

  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Daniele Bongiovì de Tortell va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Rikárdó Gányó que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rio Anwar, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.