Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burjasot FC (121461) - Plaza la Mezquita (1419412) » 675935340: T66/J9/VI

Liga 675935340 Información oficial sobre el partido 675935340 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.685 (15003)

els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 3 - 3 Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido
0 - 1 Raúl Poyales (25')
Oscar Scheepstra (32') 1 - 1
James Sparke (58') 2 - 1
2 - 2 Fabián Benavides (69')
Jaakko-Ilkka Helminen (78') 3 - 2
3 - 3 Max Marxer (81')
els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 3 - 3 Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
els puntals verde fc Alineación oficial del equipo 'els puntals verde fc' en el partido 3 - 2 Unionistas Colchoneros de Salamanca Alineación oficial del equipo 'Unionistas Colchoneros de Salamanca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,7 % 28,1 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els puntals verde fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): puntals va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Óscar Aranzábal, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oscar Scheepstra que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): puntals prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en James Sparke va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del puntals contenien la respiració mentre en Jaakko-Ilkka Helminen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): puntals va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan James Sparke va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gökay Pek.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaakko-Ilkka Helminen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Alfons Rosendahl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oscar Scheepstra de puntals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Unionistas Colchoneros de Salamanca

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Raúl Poyales de Colchoneros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Fabián Benavides va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 81 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Max Marxer de Colchoneros marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Krzysztof Krzywicki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Colchoneros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Hüseyin Kemal Güvener va quedar-se sol davant el porter Gioacchino Tabini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Gioacchino Tabini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Max Marxer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vidin Trifonov després que el jugador de Colchoneros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Rubén Muñiz Soberano de Colchoneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.