Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llet Nostra FC (1434982) - La Cañada (1417681) » 675934958: T66/J11/VI

Liga 675934958 Información oficial sobre el partido 675934958 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.678 (14996)

Llet Nostra FC Alineación oficial del equipo 'Llet Nostra FC' en el partido 2 - 2 R. MACC C.F. Alineación oficial del equipo 'R. MACC C.F.' en el partido
0 - 1 Siegfried Rosenberger (7')
Sompong Intusobhon (26') 1 - 1
Ari Valkonen (79') 2 - 1
2 - 2 Patrizio Pongolini (84')
Llet Nostra FC Alineación oficial del equipo 'Llet Nostra FC' en el partido 2 - 2 R. MACC C.F. Alineación oficial del equipo 'R. MACC C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Llet Nostra FC Alineación oficial del equipo 'Llet Nostra FC' en el partido 4 - 2 R. MACC C.F. Alineación oficial del equipo 'R. MACC C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llet Nostra FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kevin Cuaiz arribés a peus de Sompong Intusobhon, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nostra el 1 - 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ari Valkonen de Nostra aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nostra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Liam Windwick va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Nostra per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gary Salmon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Nostra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sompong Intusobhon en un 1 contra 1 amb el porter Helmer Jansson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

R. MACC C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Robert Ahrenberg de MACC va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Siegfried Rosenberger que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El MACC sempre confia amb les genialitats d'en Patrizio Pongolini; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gottfried Kornhaus es va quedar sol davant del porter, al minut 14. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Kristian Eriksson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Galindo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Andreas Thiels va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jadran Kancijanić quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): MACC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Stefan Dohrn va quedar-se sol davant el porter Alberto Galindo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Kristian Eriksson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Galindo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Patrizio Pongolini de MACC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.