Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santo Domingo de Granada F.C. (1594677) - MANGANTES S.K (1371988) » 675933354: T66/J3/VI

Liga 675933354 Información oficial sobre el partido 675933354 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.650 (14968)

Santo Domingo de Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Santo Domingo de Granada F.C.' en el partido 0 - 4 MANGANTES S.K Alineación oficial del equipo 'MANGANTES S.K' en el partido
0 - 1 Giuliano Turchi (11')
0 - 2 Rafael Doña (34')
0 - 3 Toni Karjala (68')
0 - 4 Greg Childs (73')
Santo Domingo de Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Santo Domingo de Granada F.C.' en el partido 0 - 4 MANGANTES S.K Alineación oficial del equipo 'MANGANTES S.K' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santo Domingo de Granada F.C. Alineación oficial del equipo 'Santo Domingo de Granada F.C.' en el partido 1 - 4 MANGANTES S.K Alineación oficial del equipo 'MANGANTES S.K' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santo Domingo de Granada F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Gunnbjörn Sverrisson de Domingo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 13, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Angelo Nangeroni va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Angelo Nangeroni va entorpir al marcador d'en Rene Damkjær per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

MANGANTES S.K

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, MNG S.K es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Giuliano Turchi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): MNG S.K va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Rafael Doña va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Toni Karjala va augmentar l'avantatge de MNG S.K a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MNG S.K van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Greg Childs va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Anas Belkhiri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lucas Sebastián Gonzáles va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rafael Doña al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Teofil Sidorencu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Teofil Sidorencu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Toni Karjala de MNG S.K va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Cyril Davenel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuliano Turchi de MNG S.K es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.