Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrero F.C (1336548) - Kal_El United (1431713) » 675933091: T66/J7/VI

Liga 675933091 Información oficial sobre el partido 675933091 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.645 (14963)

Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 2 - 6 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
0 - 1 Jaume Molist (36')
0 - 2 Aimar Gerrikagoitia (39')
0 - 3 Aimar Gerrikagoitia (41')
0 - 4 Vladimír Drechsler (42')
Dominique Brienesse (58') 1 - 4
1 - 5 Jesús Rivas Urtiaga (75')
Tommaso Badii (77') 2 - 5
2 - 6 Aimar Gerrikagoitia (85')
Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 2 - 6 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 1 - 8 Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrero F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): El Torrero no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dominique Brienesse es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): Vladimír Drechsler va deixar patent la seva inexperiència al minut 77, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Tommaso Badii va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 5 per a Torrero.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que José Antonio Calzada es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Kal_El United

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jaume Molist que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kal_El.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aimar Gerrikagoitia va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aimar Gerrikagoitia de Kal_El l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 41 de partit.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Vladimír Drechsler de Kal_El va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Jesús Rivas Urtiaga va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aimar Gerrikagoitia va augmentar l'avantatge de Kal_El a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Izko Unanoa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jaume Molist va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gerard Cambrodí per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Kal_El quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jaume Molist va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kal_El van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesper Lunden, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aimar Gerrikagoitia es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens Fahrnberger.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jens Fahrnberger de Kal_El va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".