Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fantasy_Team (488211) - Aguilas Burdeos (1577810) » 675932249: T66/J6/VI

Liga 675932249 Información oficial sobre el partido 675932249 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.630 (14948)

Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido 2 - 1 Llucmajoret Alineación oficial del equipo 'Llucmajoret' en el partido
0 - 1 Nerse Tanzakerashvili (26')
Antoni Kluger (67') 1 - 1
Joël Baverel (78') 2 - 1
Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido 2 - 1 Llucmajoret Alineación oficial del equipo 'Llucmajoret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido 2 - 2 Llucmajoret Alineación oficial del equipo 'Llucmajoret' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fantasy_Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antoni Kluger va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fantasy_Team empatava el partit, 1 a 1, al minut 67.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Fantasy_Team va agafar avantatge al minut 78 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Joël Baverel fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Yam Clock Infante va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fantasy_Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Izyaslav Vodopianov va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Llucmajoret

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Llucmajoret agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nerse Tanzakerashvili amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Paul Genie, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Llucmajoret van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Caliens, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tobias Vogt estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mikhail Lepkov, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Sergio Caliens va deixar a Dirk Peyerer assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Nerse Tanzakerashvili de Llucmajoret va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Genie de Llucmajoret la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.