Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flitxi F.C. (774724) - LaPutaBanda (1436563) » 675931762: T66/J10/VI

Liga 675931762 Información oficial sobre el partido 675931762 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.621 (14939)

Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido 0 - 2 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
0 - 1 Harmen Polak (27')
0 - 2 Marcos Cal (66')
Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido 0 - 2 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido 0 - 2 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pixurritos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adam Bleja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pixurritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tarik Fajaj, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Adam Bleja va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pixurritos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Adam Bleja de Pixurritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Harmen Polak va posar els visitants LaPutaBanda per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcos Cal, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Lavín va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mădălin Ghiţiu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniel Lavín es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Alberto Hernando va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Jonatan Aliet va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Hernando, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el LaPutaBanda va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dario Nappo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.