Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Birracruzis C.F. (1436323) - Kalea FC (1433588) » 675931759: T66/J10/VI

Liga 675931759 Información oficial sobre el partido 675931759 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.621 (14939)

Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 0 - 3 Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido
0 - 1 Christophe Sokota (13')
0 - 2 Anders Larsson (22')
0 - 3 Christophe Sokota (70')
Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 0 - 3 Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Birracruzis C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Birracruzis C.F.' en el partido 0 - 5 Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Birracruzis C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4 en Benny Erlandsson va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Kalea FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Christophe Sokota donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 22, Kalea va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anders Larsson.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christophe Sokota de Kalea l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Anders Larsson va ridiculitzar a en Mikuláš Šec amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Theo Humpa va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Aybars Oray va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Etxauz Nafarrondo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Kalea va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Adam Hebelka s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Christophe Sokota va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Anders Larsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aybars Oray va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Etxauz Nafarrondo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kalea va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Hebelka de Kalea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Etxauz Nafarrondo de Kalea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.